Nincs szex a nemzetközi űrállomáson

Nincs hely a romantikára a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén - mondta a NASA egyik űrsiklójának parancsnoka Tokióban, arra a kérdésre válaszolva, hogy mi történik, ha az asztronauták a világűrben szeretnének szexuális életet élni.

Profi csoport a miénk - mondta Alan Poindexter, majd így folytatta: Tisztelettel kezeljük egymást, és nagyszerű a munkakapcsolatunk. A személyes kapcsolatok... nem jöhetnek szóba. Mint mondta, eddig sem volt erre példa, és ezután sem lesz.

Poindexter és hat kollégája - közte az első japán űrhajós anyuka, Jamazaki Naoko - azért utaztak Japánba, hogy kéthetes missziójukról tartsanak előadást. Az áprilisi űrutazás történelmi jelentőségű volt abból a szempontból, hogy az űrhajó legénységének női tagjával együtt két hétre négyre nőtt a nők száma az űrállomáson.

A zérógravitációs repülésben végzett tesztek szerint egyébként a szex súlytalanságban egyébként sem egyszerű mutatvány, egyrészt a lecsökkenő vérnyomás miatt, ami nem tesz jót a merevedésnek, másrészt azért, mert a gravitáció hiányában rögzítés nélkül minden mozdulatból akrobatikus mutatvány lesz űrszex közben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport