Judit
3 °C
7 °C

Tizenöt idegent találtak Roswellnél

2006.09.02. 18:25
Az Egyesült Államok bevándorlási hivatalának végrehajtó hatósága (ICE) idén augusztus 29-én tizenöt "alient" talált Roswellben, ahol 1947 július másodikán állítólag egy azonosítatlan repülő tárgy zuhant a földre.

Az angolszász sajtó azonnal rávetette magát a témára, ugyanis angolul az alien kifejezést használják az idegen állampolgárokra, illegális bevándorlókra, határsértőkre, de a földönkívüliekre is. A Register ennek megfelelően figyelmeztet, a mostani, roswelli eset az előbbi változat példája: a városban kicsivel több mint egy tucat ólálkodó külföldi állampolgárt csípett nyakon a hatóság.

A megfogalmazás azért is nagyszerű, mert népszerű összeesküvés-elméletek szerint Roswellben tartják azt a négy földönkívüli lényt, amelyek az állítólagos 1947-es ufókatasztrófában a Földre jutottak.

A hatóság, "Az ICE 15 idegent tartóztatott le Roswellben" című közleménye szerint az idegenek egy helyi cégnek dolgoztak, a katonai repülőgépek és helikopterek festése volt a feladatuk. Néhányan közülük a letartóztatás idejekor is egy fekete helikopteren dolgoztak. A mexikói, El Salvador-i és guatemalai idegenekről megállapították, illegálisan tartózkodnak az Egyesült Államokban, ezért szülőhazájukba toloncolják őket.

Az ICE közleménye szerint aki bármi egyebet tud a roswelli idegenekről, bejelentést tehet a 1-866-347-2423-es amerikai telefonszámon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?