Fürdés az oltárban 199 millióért

2008.09.01. 15:51
5 hozzászólás

Jónapot, a blogon rendszeresen be szeretnénk mutatni izgalmas (értsd: drága, híres ember birtokában lévő, pornóforgatásokra használt, nagyon híres, történelmi házban lévő, romos, nagyon kicsi, vicces, és így tovább) ingatlanokat. Vagy úgy, hogy odamegyünk fényképezőgéppel, mert kapunk tőletek tippet, vagy úgy, hogy meglátjuk hirdetésben. Így történt nyitó darabunkkal is.


"Magas komfortérzetet" ígért a hirdetés, helyette csodálatos vizes helyiséget kaptunk, megtollasodott perverz piarista diákok számára. Mintha a Bazilika egyik félreeső sarkában vennénk masszázsfürdőt, egy híján kétszázmillió forintért, a Párizsi utca és Váci utca sarkán található házban, 260 négyzetméteren. Miután vidáman elfickándoztunk a harangozónővel a kádban, esetleg biomasszázsban részesítettünk egy áldozópapot, amúgy csepegve átmehetünk pezsgőzni a bajor csülközőre hajazó konyhába. Ez álmaink lakása pillanatnyilag, aki tud jobbat, küldje el a tippjét!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?