Sólyom László-életérzés 730 millióért. A Sándor-palota hű mását árulják

2008.09.11. 07:40
14 hozzászólás

Hazatérve szögre akasztjuk fekete micisapkánk, a sarokba dobjuk Zengő-járó zöld vászonhátizsákunk, és csobbanunk egyet a pezsgőfürdőben. Mert hogy a "Sándor-palota hű másaként" hirdetett XII. kerületi "rezidenciában" - melyre @dika hívta fel a figyelmünket - az is van. (Bár valami az súgja nekem, hogy az eredeti alagsora nem így néz ki). Mivel külső képet nem tett fel az ingatlanos, írtunk neki, hogy nem küldene-e nekünk egyet.

Ő azonban udvariasan és sajnálattal válaszolt, hogy a tulajdonos nem járul hozzá. Ezt mondjuk nem nagyon értem, mert azért a Sándor-palota hű mását nem olyan nehéz megtalálni, ha már egyszer megadta az utcanevet. Na most két lehetőség van:

1. a villa nem is hasonlít a Sándor-palotára,
2. a János Zsigmond utcában egy olyan lakópark van, amelyiknek minden háza úgy néz ki, mint a Sándor-palota.

Ha valaki arra ját küldjön egy fotót! Ja és tud valaki még valami híres másolatot? Mondjuk olyat mint a  Zsámbéki templom - Lehel téri templom?

FRISSÍTÉS!

Levélben és kommentben is küldtetek külső fotókat az épületről. Hm... Mindenki döntse el maga, mennyire hasonlít a Sándor-palotához. Bence ezt küldte, baaz ezt kommentelte, portis pedig  ezt. Köszönjük! A hasonmáspárokat továbbra is várjuk!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!