Szexszel a szüzességért, igénytelenséggel az igénytelenség ellen

2008.09.18. 07:35
7 hozzászólás

"Bombing for peace is like fucking for virginity" - jutott eszünkbe a régi hippi mondás Zoli levelét olvasva. Vajon mi a rosszabb, ha ronda plakátokkal van tele a város, vagy ha ronda plakátolást tiltó táblákkal?

Dugóban álltunk a Rákóczi úton a Blaha és az Astoria között és akkor vettem észre. Annyira "megtetszett", hogy gondoltam megírom Nektek. : ) Milyen már? az összes ferde, nincs középen, szakadt, igénytelen ronda és minden második oszlopra felcsavaroztak (!!!) egyet. kábé úgy néz kii mintha valaki plakátokat tett volna ki, vagy rosszabb :)))

Mit tehetnénk még ehhez hozzá? Legfeljebb annyit:

Aki ide akar költözni, a Rákóczi útra a Blaha Lujza tér és az Astoria közé, az számoljon azzal, hogy nincsenek ugyan plakátok, ám a VII-VIII. kerületi átlagnál (290 ill. 250 ezer/nm) természetesen magasabbak az árak. Igaz a lakások is magasabbak, mint a budapesti átlag - legtöbbször nyugodtan galériázhatók. Az utcára nyílókban ügyvédi irodát meg nyelviskolát a legkönnyebb elképzelni. Lakni milyen benne? Aki tudja, írja meg!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?