Sex and violence? Zongora vagy hadititkok? Önöknél mi hallatszik át a szomszéd lakásból?

2008.10.03. 07:00

HBAK - ASEK - NOISE DripIdd a kakaót, te impotens állat. Ez kell neked, nem a p*na. - ezekkel a szavakkal kínálta férjét reggelente egy ismerősöm szomszédja, amit a vékony falaknak köszönhetően az egész ház hallott. A luxuspanelről szóló bejegyzésünkhöz legtöbben arról kommenteztek, hogy mit is hallanak át a szomszédból. Az alábbiakban ebből adunk egy kis válogatást, és kiváncsian várjuk a további zajokat!

Az egész lavinát Barakis indította el: "A tipikus panelfíling az mikor f@szán hallod, hogy miket fingik a szomszéd. Luxuspanelban tilos a babzabálás, vagy megoldják végre normálisan a hangszigetelést?"

No erre aztán rengeteg zajos történet került elő szextől a death metálig:

"Mi már csak poltergeistnek hívjuk, mert amíg otthon van, le nem veszi a magassarkút, nyerítve nevet, és hangosan sikongatva élvez." (nyunyuli)

"hogy egy nesz sem? a felső szomszéd fia talán dj-nek készülhetett mert a tucc-tucc egyszerűen elviselhetetlen volt, az egyik falszomszéd hol verte, hol dugta az asszonyt - mindkettőt meglehetősen részletekbe menően ismertük már. A másik falszomszéd minden egyes vita, veszekedés után együttérzően érdeklődött a hogylétünk felől. Ja! Emésztés: érdekes úgy "trónolni" hogy közben hallod, a szomszédnak is székrekedése van..." ("azta")

"csak a felettünk lakó ne élne, meg a tetves kis purdéja, aki fél évesen még mindig négykézláb trappol, és a kemény kis térdével kopog a metlakin" (Kolompár Tomendzseri)

"a lihthófon keresztül hallom, ahogy 4 emelettel feljebb a szomszéd gyermekének a szemébe ment a sampon (áánnyááácsíííííípíííííí), de azt is végighallgathatta egyszer a ház, hogy egyszer túlérett camembert sajttól (tényleg attól, piától nem szoktam) üvöltve hánytam az éjszaka közepén... Mindehhez adott egy kiérdemesült, lestarpált, idősebb, alkoholista kurva, aki kizárólag üvöltetve tudja hallgatni a rádiót." (The Green Manalishi)

Önök mit hallanak át a szomszédból? Zongorázást, verekedést, disznóölést vagy államellenes összeesküvést? Esetleg mit csinál Ön, drága Urbanista-olvasó, amire a szomszédok panaszkodnak és/vagy irigykednek? Ja és lakásvásárláskor ki lehet szűrni az ilyet, vagy ez csak az első éjjel derül ki?

Szomszédzaj-térkép. Akinek van tapasztalata egyes lakótelepekről, városrészekről zajáthallatszás-ügyben, az ossza meg velünk. (Eddig egy "Újpalota - borzalmas" és egy "Gyakorló utca - nincsenek zajok" visszajelzésünk van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport