Holdra települési terv a tárgyalóban. Újabb klassz iroda Budapesten

2008.11.06. 07:00

~dá~: Nyüzsi az irodábanNem csak többszintes nagy irodák lehetnek menők (bár mint láthattuk, azért nem kizáró ok az sem). Elég, ha cégnél kidekorálják a tárgyalót a piaci terveikkel. Na persze ehhez nem árt, ha a terjeszkedést a Holdon képzelik el.

Az Avantgarde Group Ráday utcai irodája egy első blikkre teljesen átlagos épültben van. Igaz, a Bakáts téri templom meg a pesti tetők nem rossz háttér a kreatívkodáshoz, de ez még kevés lenne ahhoz, hogy írjunk róla.

~dá~: A csapattablóról nézik a kollégák a holdbázistEhhez az is kell, hogy az irodában egy Stephen Hawking ihlette lávakő asztal álljon. Ez a Moon York látkép ugyanis, egén a telifölddel egy teljesen egyedi tervezésű cucc, amibe ráadásul különböző cégfilozófiák is belekölthetők.

Anyagából adódóan bolygómintás pizzák sütésére, valamint izzasztóbb tárgyalások szimulációjaként szaunaként is használható bútordarab.

Mellesleg jól harmonizál a tárgyaló többi berendezési tárgyával, például a falon lógó csapatképpel. Meg a Dózsa György tüzes trónját idéző dizájnos drótfotellel, mely a pizzasütőasztallal komplett grillparti-felszerelést alkot csapatépítő tréningekhez.

Hogy mikor költözünk a Holdra, azt csak a Jóisten (esetleg Stephen Hawking) tudja, de hogy PR-ügynökségek ott is lesznek, az tuti. Van, aki már készül rá...