Itt a hiperinfláció! A 119 nm-es Hauszmann-lakást már 830 millióért árulják a Várnál

2008.11.27. 08:00

A háromszoros árkülönbség egy üveg sörnél is bosszantó tud lenni, de egy több százmilliós lakásnál kiváltképp. Egyszerűen nem értjük a RE/MAX CHERRY ingatlanosának logikáját, hogy miért gondolja, hogy valaki megveszi tőle 830 millióért azt a lakást, amiről már mi is megírtuk, hogy az IRI-H 240-ért kínálja (s amivel már szintén a legmagasabb négyzetméteráron kínált pecó volt egész Budapesten) .

Na most vagy titkos forrásból értesült, hogy hétvégén összeomlik a forint, csak addig már nem lesz net közelben, ezért tegnap előre árazta a lakást (képzelem hogy fognak kapkodni érte a pénzügyi válságban) vagy hasra ütve beírta a nyolcharmincat és körül se nézett, hogy más mennyiért árulja.

Meg persze lehet tippelgetni, hogy mi fog történni a következő hetekben: ő viszi-e lejjebb, a másik viszi-e feljebb vagy észre sem veszik egymást és minden marad a régiben. Amúgy annyival jobb a drágább hirdetés, hogy több kép van hozzá, és helyesen írták benne Thék Endre nevét, de nem tudom, van-e olyan igényes vásárló, aki ezért 600 misivel többet fizet.

Frissítés: Az ára a poszt megjelenése után nem sokkal hirtelen lezuhant 216.36 millióra. Úgy tűnik, hogy az ingatlanos véletlenül 830 millió forintot adott meg 830 ezer euró helyett - aztán szóltak neki és pontosított. Hogy azért ne nézzen senki hülyének, itt egy képernyőkép a korábbi állapotról.