Mangalicák a gyógyszergyárból. Nyestek és a Sláger Rádió - a hét legjobb kommentjei

2008.12.14. 11:40

ildikoo: narancsban

Hogyan űzzük el kocsinkból a nyesteket? Mit keresnek mangalicák a gyógyszergyárban? Kik voltak valójában a Köki rossz arcú emberei? Miért jobb a nyolcker a budai luxusnál? Az Urbanista olvasói mindezekre tudják a választ. Következzenek a hét legjobb kommentjei:

 

Nyestes postunkhoz egy nagyon hasznos jó tanácsot kaptunk Dzsillától.

nyestek a szüleimnél voltak egyszer vidéken, az egyik udvari épületbe költöztek be. egyik éjjel, mikor apám nem állt be a kocsival a garázsba, kirágták a motorházból a szigetelést :)

1. tanulság: mindig be kell állni a garázsba, ha nyestveszély van. :) 

egyébként ha jól tudom, úgy lettek elűzve, hogy apu pár éjszakára bekapcsolva hagyta a rádiót a helyiségben és maguktól elmentek.

2. tanulság: a nyestek nem szeretik a zenét. 

Ehhez a XII. kerületi luxustársasházi lakáshoz, már a múltkor is sok komment érkezett, de bioLarzen egy komoly hiányosságára világított rá.

És a tető-jacuzziba csak úgy beleszarhatnak a madarak? Köszönöm, maradok a nyóckerben :D 

Renwicktől kaptunk egy csomó képet a romba dőlő Kökiről, ami sokakban nosztalgikus élményeket ébresztett. Nagyjából olyanokat, mint amit K0537632 írt: 

Hianyozni fognak a 100 ft-os budospizza/budoslangos pultok, a hentesnel a csecsi szalonna, az agyalagyultra vert, mindig csoppet veres feju koldusok, a fogatlan biztonsagi orok, a pillanatragaszto arusok... hjah... micsoda nosztalgikus, szep emlekek...

Vagy Goose-T, a blacksabbath blog bloggere: 

Emlékszem, még kiscsávóként egyszer valami miatt várnom kellett itt kb. egy órát, és csak a térfigyelő kamera látómezejében mertem megállni, annyi gyanús ember mászkált még napközben is.

De vajon kik lehettek azok? 

Méhenkívüli: Én voltam ott a rosszarcú emberek. :(
Most hova megyek állni, és bamba, torz arccal bámulni az iskolás gyerekeket? :((

A legszebb, amikor egy kommenteket bemutató postunkra érkezett kommentre kommentel valaki. Mint írtuk, Jeno1 szerint a város az, ahol „az ember/disznó arány az emberek javára dől :)” Erre Cricket a Tücsökzene bloggere pontosított: 

Ez az állítás persze lokálisan megdőlhet. :) Sosem felejtem el, hogy egyszer az Egis gyógyszergyár mellett vártam a buszt a Keresztúri úton és elkocogott mellettem egy egész mangalica család.

nyomasek_bobo (E-café): Nyugtassatok meg, hogy a mangalicák nem a gyógyszergyárból jöttek...

Korábbi hetek legjobb kommentjei itt.

 

(Ja és a képnek (ildikoo: narancsban) semmi köze a kommentekhez. Pusztán kiválasztottunk egy remek képet az urbanista-cimkés indafotók közül. Bővebben.)