Mi látható ezen a lakásfotón? Egy tévé, egy bútor vagy maga a tulajdonos?

2008.12.20. 07:40

Miután Kozma Lajos remek tetőlakásának hirdetésénél már egész komoly ötletelést váltott ki egy öreg bútordarab, talán erre az izére is születik pár tipp. Ez a XIII. kerületi lakás a hirdetés szerint "extravagáns megoldásokban bővelkedik". Bár az összetartó falak tényleg furák, leginkább a berendezésében van pár nagyon szokatlan elem. Például hosszas gondolkodás után sem tudtam rájönni, hogy mi ez a mellékelt kép jobboldalán.

Vajon mi lehet? Televíziókészülék, vitrines szekrény, terrárium vagy egy ufonauta, amelyik vett magának egy lakást a Gömb utcában, de most rábízta a Makkos Ingatlancentrumra, hogy inkább adja el, mert neki a jövő héten haza kell utaznia a Habrionpianra, ugyanis a bolygójukat megtámadták a kabardzsanák? (Persze az is lehet, hogy rajtam kívül mindenkinek egyértelmű, hogy mi ez, mert ezzel a Köjtonhaas elemes szobadísszel van tele a 2009-es IKEA-katalógus szobabútorrovata, csak én azt még nem láttam.) A kép nagyban + a hirdetés többi része alább:

 Az Árpád híd közvetlen közelében extravagáns megoldásokban bővelkedő, 2002-ben épült, modern, művészi kialakításu, különleges megoldásokban bővelkedő, erkélyes, csendes belső kertre és utcai frontra is néző, 91 nm-es, világos napfényes lakás, amerikai konyhával, beépitett konyhabútorokkal, mosogatógéppel. A lakásban két nappali található, ami egy légterü és egy háló szoba. Érdekessége a lakásnak továbbá a megvilágiítás és egy kis recepció, ami minibárrá alakítható. A lakás két légkondicionálóval felszerelt. Burkolata parketta és metlahi. Egyedi kialakítása miatt kiválóan alkalmas irodának is /belső computer hálózattal felszerelt/. Parkolás megoldható a ház alatt lévő mélygarázsban. A lakás kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, 3-as metro, 1-es villamos, busz, HÉV.
A ház közvetlen közelében található bank, posta, gyógyszertár, élelmiszer bolt.
Közös költség /fűtéssel együtt/ 27.500 Ft
Irányár: 30, 8 M Ft.

És szerintetek Nyájas Olvasók, mi ez a furcsaság?