A múmia visszatér Újbudára. Sírkamradizájn sok arannyal, halotti maszkkal és sellővel

2008.12.30. 12:34

Vallási kisebbségeket froclizni blogokon hálás téma, ám nem túl szép dolog. Ezúton szeretnék elnézést kérni tehát előre is a hazai Ré-, Ámon- és Íziszhívők lelkes táborától. Ám ennek a XI. kerületi lakáshirdetésnek a képei engem akkor is leginkább egy egyiptomi sírkamrára emlékeztetnek, amelynek a belsőépítésze forrásmunkának egy gyermekkorában látott Scooby Doo rajzfilmepizódot használt fel. Esetleg el tudom még képzelni, hogy a "Milyen lett volna a barokk művészet, ha Kleopátráék megverik Octavianust" című szakdolgozat illusztrációját látjuk, bár néhány kérdés akkor is nyitva marad...

Például ha már egyszer itt ez az arany-fehér-márvány színkompozíciójú lakás, akkor miért kell beletolni egy panzióhuzat-mintás ágyat a baldachin alá? Ki ül ebben a trónusban? És főleg mit szokott ott csinálni? Készül a túlvilágra? (Megfordult a fejemben, hogy talán szemben van egy tévé, de nem, úgy tűnik a dohányzóasztalra és a fotelokra néz. Talán ebben ülve fogadja vendégeit a ház ura?) Ha már ezt a klasszikus ringlispílarculatot ilyen ügyesen ötvözték a mesés keletével, akkor miért nem dugták el jobban a konnektort? Külön felhívnám a figyelmet a sellőkre, amelyek alighanem Tutanhamon sírjának lakberendezőjét is megríkatták volna.

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: tégla építésű lakás
Vételár: 36.3 M Ft
Alapterület: 79 m²
Ingatlan állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Emelet: 3
Épület szintjei: 6
Fűtés: távfűtés
Komfort: összkomfortos
Lift: van
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Budapest, 11. kerület, Budafoki út

Egyiptom a Budafoki úton. XI. Budafoki úton eladó 79 m², 2 szobás teljesen felújított lakás, gyönyörű, márványburkolatos, egyedi fürdőszobás, teakonyhás, távfűtéses, téglaépítésű, liftes ház III. emeletén. A lakást egyiptomi stílusban újították fel. Az óriási, a hálószobával egybeépített fürdőszoba. Új nyílászárók, rejtett gardrób. Kivételes elegancia, tágas belső tér. Annak ajánlott, aki a különlegesre és a luxusra vágyik.