Budafoki Disneyland. Bástyás várkastély egy saroktelken, napozó gumiállatokkal

2009.01.05. 13:35

"Lakóháznak, irodaháznak, magánklinikának, elegáns szállodának" ajánlja az ingatlanos ezt a budafoki Barbie-kastélyt, de valójában sokkal jobb lenne egy mini Disneylandnek. Esetleg lehetne harmincas évek stílusában hollywoodi horrorfilmeket forgatni benne - ha nem számítjuk a napozó gumiállatokat.

Vagy tudjátok mit, azzal együtt is: lehetnének azok a szörnyek.

Figyelem, az árban a rózsaszínű felhők is benne vannak! Igaz ugyanakkor, a várkastély urát még hétszilvafás nemesnek se nagyon nevezhetjük, tekintve, hogy a 423 m²-es uradalmi központhoz egy 80 m²-es uradalom tartozik. Mondjuk kétségtelen, hogy kisgyerekként baromira örültem volna, ha a bácsikámnak lett volna egy ilyenje.

Vagy tudjátok mit, most is örülnék egy ilyen bácsikának.

Exkluzív, örökpanorámás luxus villa KIADÓ Rózsavölgyben! Lakóháznak, irodaháznak, magánklinikának, akár elegáns szállodának is kitűnő!
Saroktelken fekvő, 2003-ban épült luxusingatlan extrákkal, két utcafronti bejárattal, alsó szintjén orvosi rendelővel kiadó! Az ingatlanban összesen 8 szoba, egy nappali, 4 fürdőszoba, egy medence, szalon, és egy mozi terem található, ezen kívül pedig tartozik hozzá egy 30 nm-es vendégház (fürdőszobával, konyhával, étkezővel, és egy szobával), egy 80 nm-es terasz két bástyával (egyikben található a gépház a kazánnal). A villa összterülete: 423 nm, 3 szintes, 4 állású garázs tartozik hozzá elektromos, távirányítású garázskapuval. Fűtése egyedi gázkazán. A medence 4.3 m * 9.5 m-es, fűthető, fallal elzárva, amelyen keresztül csodás panoráma nyílik egész Budapestre.

Az uccsó három kép forrása ez. Tipp: Sadia