Eladó egy sziget. Pici ugyan, de Budapesten van és csak egymillió forint

2009.01.08. 08:30

Meghökkentő alakú telkekről már korábban is írtunk, na de ez, azt hiszem túl tesz mindenen. Amikor megtaláltam a hirdetést az ingatlan.com-on, elsőre azt hittem egy Dunaszigetről van szó. Csak az ingatlanos honlapján derült ki, hogy bár végül is a Dunában van, mégsem az. Ez ugyanis a Csepeli-tavak egyikén található. Na de akkor is! Egy saját sziget? Egymillióért? Irányáron? Milyen pompás horgásztanyát vagy titkos lakot lehetne berendezni rajta!

Mondjuk azért előtte meg kellene nézni személyesen, mennyire dübörög oda az M0-s, meg hogy tényleg olyan vadregényes-e a táj, mint a képen. A "közepes állapotú" jelző talán kissé túlzó a vityilló fotóját nézegetve, de az új tulaj biztos nem fogja eldózerolni - mert azért baromi nehéz lehet hajón behozni egy buldózert. A csónakos képért pedig hatalmas Urbanista-pirospontot adunk az ingatlanosnak. Nem ez az első kutyás ingatlanhirdetés - ha még sok felbukkan, rendezünk egy szépségversenyt közöttük.

 

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: tanya
Vételár: 1 M Ft
Alapterület: 28 m²
Telekterület: 235 m²
Ingatlan állapota: közepes állapotú
Szobák száma: 1
Épület szintjei: 1
Pince: nincs
Komfort: komfortos
Parkolás: utcán, közterületen
Cím: Budapest, 21. kerület

!! Családi okok miatt sürgősen eladó!!

A XXI. kerületben egy 235nm területű sziget ELADÓ, melyen van egy 28nm-es, 1 szobás könnyű szerkezetes hétvégiház. Ez egy teljes önálló sziget, szomszédok nélkül! Megközelíteni csak csónakkal lehet! Irányár: 1.000.000 Ft

Külön felhívnám a figyelmet a "parkolás: utcán közterületen" részre!