Lomok és őrök - a hét képei az Indafotóról

2009.04.27. 09:39
1 hozzászólás
Orosz Péter: Nem mindenki kedveli Lord Fostert

 

Menetrend szerinti késéssel itt vannak az elmúlt hét képei az Indafotóról. Kivételesen nem budapesti, hanem londoni fotóval kezdjük, de ez a "Nem mindenki kedveli Lord Fostert" címú kép annyira tetszett, hogy talán megbocsájtjátok. Lassan kezd magára találni a Bp Butik hét képei rovata is, bár azért annak még elkelne egy kis segítség, hogy olyan erős válogatást állíthassunk össze ott is, mint például ez itt alant:


 
popcornplayah: CM 2009
Bizsu60: Melóból,... melóba
ildikoo: nem adom fel
ildikoo: betekintés
azegbenbalvan: Őrség
azegbenbalvan: háztörő
Bokor Istvan: Fat Mo's
sisy: Szobor
kékbéka: Lomtalanítás2
kxkari31: Kép 271

 

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Ne feledjétek, tesóblogunkon, a Bp Butikon is elindult a hét képei sorozat. Szóval, ha egy nyájas fotós ruhás-boltos-öltözködős-próbababás-plázás fényképet tölt föl az Indafotóra, legyen olyan szíves egy bpbutik címkét akasztani rá! Köszönjük, szolgálati közlemény vége.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?