Zebra vezet a kocsmába. Viszont a távozó vendégek a lépcsőről pont az úttestre lépnek

2009.08.12. 10:15
kocsma

A vendégek kényelmét egy közvetlenül a kocsmába vezető, bár kissé félrecsúszott zebra is fokozza Millagro nagymamájának falujában (melynek neve ugyan nem szerepelt a levélben, de ha valakit nagyon érdekel, a felirat alapján pillanatok alatt megtalálja). Ha valahol, hát itt igaz a rejtői "kilépés bizonytalan" szöveg: az óvatlan vendégek a lépcsőről lesétálva azonnal az úttesten találják magukat. Különösen akkor lesz majd klassz, amikor egyszer lámpás gyalogátkelőhelyé alakítják a zebrát: az egyik jelzőlámpa ugyanis csak a kocsmában fér majd el. Csak zöldnél lehet kijönni a sörözőből. "Két piros múlva indulok, addig még megiszunk egy kört."

Szia!

Nagymamám falujában pár hónapja volt néhány beruházás, mindegyik némi szépséghibával. Az új kocsifelhajtóknál mi még szerencsések voltunk, hiszen ha óvatosan hajt fel rá valaki, nem ér le a kocsi alja; az út elején viszont síugrósáncot megszégyenítő meredeksége van.

Na de most nem is ezért írtam, hanem az egyik frissen kialakított zebra miatt, amikre tényleg szükség volt, mert olyan gyér a forgalom. Felesleges leírnom, mi a fura benne, a csatolt kép magáért beszél, de annyit azért megjegyeznék, hogy a lépcső és az úttest között kemény 6 cm-es távolság van.

Millagro