Elindult az Urbanista-közösség az Indán

2009.11.24. 17:34
4 hozzászólás
kozosseg.png

 

Hölgyeim is Uraim, amikor nem túl viccesen azt írtam a nap képe posztok végére, hogy "és egyből idekerültök a jobb hasábba. (Mármint a képetek.)", akkor még nem sejtettem, hogy hamarosan tényleg odakerülhettek. Ti magatok is.

Az inda.hu/blog.hu legújabb fejlesztését ugyanis többek közt épp az Urbanistán tesztelik, hogy vajon fertőz-e, nem okoz-e kiütéseket vagy nem válunk-e használatától zombivá. Hogy az esetlegese mellékhatásokon kívül valójában mire jó, azt még pontosan nem tudom, de könnyen lehet, hogy a bloggal kapcsolatos kérdéseket hatékonyabban lehet majd ott megtereferélni, ahelyett, hogy szétszpemelnénk vele a kommenteket. Vagyis ami engem illet, a szolgálati közlemények rovatot úgy ahogy van átpakolom majd oda (már ez is ott jelent volna meg, ha nem pont arról szólna).

Na tehát indaközösségre fel! Tessenek kérem csatlakozni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?