Kisorsolnak egy villát. Közben árulják egy hirdetési portálon is

2009.11.30. 13:00
9 hozzászólás

egeraat

 

Egy eladó Eric van Egeraat-villa önmagában is érdekes lehet, mert nagyjából ő az egyetlen világsztár építész, akit idehaza is ismernek. Itt van egy Nagykovácsiban álló villája 520 ezer euróért. Persze ha valaki sokallja, megveheti 99 euróért is. Figyelem nagyon súlyosan Homáros téma következik!

Van aki ezt a svindlit beveszi?? számoljunk csak: 99 € egy regisztráció, 9999 db szükséges azaz 989.901 € befolyása után él a buli, ami az ingatlan ára esetében több mint a duplája. hm! no comment

- írta a linkekeket figyelmembe ajánló Voyager. Nos igen. igen. Bár engem jobban érdekel, hogy mi van ha határidőre nem gyűlik össze 9999 regisztráció? A honlap szerint:

12. Mi történik akkor, ha a Regisztrációk száma nem éri el a minimumhatárt?

Ha az adott Versenyben a Regisztrációk nem érik el a meghatározott minimumhatárt, akkor a Díjazott kijelölésére nem kerül sor. Amennyiben a verseny díja továbbra is visszaigazolt, akkor a Díjazott kijelölésének időpontja meghosszabbításra kerül 3 hónappal. Erről weblapunkon fog értesítést kapni és az érvényes Regisztrációk ezen részt fognak venni. Ha a második időpontra sem futnak be a minimálisan meghatározott Regisztrációk, akkor az érvényes és visszaigazolt Regisztrációk költségei visszafizetésre kerülnek, levonva mindegyikből a 20 eurós kezelési költséget.

Vagyis tuti nem buknak a bolton. Azonban a legdurvább az, hogy közben az Ingatlan.com-on is hirdetik a villát, ami azt jelenti, hogy semmi esélyt nem látnak arra, hogy összegyűlik elég regisztráció. Vagy ha mégis, akkor mit mondanak a nyertesnek? Bocs, tárgytalan, közben véletlenül eladtuk a kecót?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?