Borzalmas aluljáró a Petőfi hídnál. A szétgrafitizett falak szebbek voltak, mint a most felszerelt horpadt bádoglemezek

2009.12.15. 07:27
Petőfi híd budai hídfő

Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel:

Kedves Urbanista!

Nemreg talaltam ra a blogodra, es ugy gondolom ez a problema temaba vag...

Egyetemista leven mindennap jarok a Petofi hid budai hidfoje melletti gyonyoru aluljaroban. Atlagos grafitis pesti betonaluljaro, jo ronda... de kb egy honapja felujitottak!

Nem hittem volna, de sikerult rosszabbra csinalni mint volt... Nem tudom honnan szedtek ezeket a lemezeket, de nem eleg, h szinte mindegyik gorbe, meg cellux es papirmaradvanyok is vannak rajta, amire nemes egyszeruseggel rafestettek! Raadasul valami undorito szurke festekkel 'mazoltak' le. Nem tudom melyik szemetteleprol hoztak ezeket a burkololemezeket, de nekem felfoghatatlan, hogy lehet egy kozterulet felujitasakor ennyire igenytelen munkat vegezni. Komolyan mondom, a graffitikkel szebb volt!

Csatoltam kepeket is.

Csak igy tovabb a bloggal :)

Minden jót,

Petőfi híd budai hídfő3
Petőfi híd budai hídfő2

 

Titokban reménykedem, hogy ez olyan mint az a béna vicc, amikor a minőségellenőr belekóstol a kondérba az iskolakonyhán, hogy "maguk ezt a mosogatólevet nevezik levesnek" - "nem mi ezt a mosogatólevet mosogatólének nevezzük". Szóval, hogy ez nem felújítás csak valami izé. Aki tudja a tutit, írja meg!

Frissítés: Nos mint a kommentekből kiderült valóban nem most rakták ide ezeket a bádoglapokat, csak eddig felismerhetetlenek voltak a firkáktól. Így viszont látszik, hogy is néznek ki valójában. tehát nem felújítás volt ez csak amolyan tisztasági festés...