Itt játszódott a tegnapi X-faktor. Ezek szerint még mindig nem lakik senki sem az egymilliárdért hirdetett nádfedeles házban

2010.10.10. 15:11

vadászház

Bevallom nem ismerem az X-Faktort*, gőzöm sincs hány párhuzamos vagy egymást követő helyszínen játszódik, de egy biztos: a tegnapi rész egyes jeleneteit ebben a nádfedeles vadászkunyhóban forgatták. Mindez csak azért érdekes, mert épp egy éve szerepelt az Urbanistán, hogy közel egymilliárdért próbálnak túladni a  "a Velencei-tó északi partja mögött rejtőzködő", "saját bejáratú női hálószobával" rendelkező ingatlanon.

Akkor arra tippeltem, hogy célközönség híján nagyjából eladhatatlan. Bár az ingatlanos honlapról már lekerült a kecó, az hogy rendezvényhelyszínként kínálgatják, azt jelenti, még mindig nem lakja senki.

Bár a témához nem kapcsolódik szorosan, azért ezt fotót idekopizom a hirdetés tárolt változatából - a kép és a képalá tökéletes összhangja:

 

* Mielőtt fanyalogni kezdenétek, nem valami értelmiségi felsőbbrendűségből írtam, hogy "én aztán ilyet soha, azt sem tudom milyen alakja van egy tévének", pusztán mentegetőzésből, ha hülyeséget írnék a műsor szempontjából.