Mi lett budai szőlőprojektből? Csak a karók meredeznek a Várhegy oldalában, minden gazos, szemetes

2011.05.03. 10:43
Vároldal/szőlőültetés...

Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam be. Nos a projekt azonban - melynek a helyszínen kitűzött tábla szerint 2010 végére be kellett volna fejeződnie - valójában sehol nem tart. Többen jeleztétek kommentben, hogy nincs minden rendben a Várhegy oldalában. Például c72:

A cikk elején a fotómontázs szép munka, de sajnos az a fránya valóság már megint bekavar. Szívesen küldenék pár 1-2 napos fotót a blognak, hogy miként fest most a dolog. Szőlő sehol, viszont annál több gaz, szemét, düledező karók, hüledező turisták. Ennyi erővel a teraszos rizstermesztéssel is lehetett volna próbálkozni... De örvendetes, hogy gazdára talált 14 M Ft.

Egymástól függetlenül ketten is küldtetek képeket a jelenlegi állapotról. Tényleg sajnálom hogy itt tart jelenleg a dolog, mert remek ötletnek tartom továbbra is. lehet, hogy naiv vagyok, de bízom benne, hogy egyszer lesz még valami belőle.

C72 képei:

Ezeket pedig ildsisy, a Kihasználatlanul bloggere lőtte: