Mi lett budai szőlőprojektből? Csak a karók meredeznek a Várhegy oldalában, minden gazos, szemetes

2011.05.03. 10:43
50 hozzászólás
Vároldal/szőlőültetés...

Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam be. Nos a projekt azonban - melynek a helyszínen kitűzött tábla szerint 2010 végére be kellett volna fejeződnie - valójában sehol nem tart. Többen jeleztétek kommentben, hogy nincs minden rendben a Várhegy oldalában. Például c72:

A cikk elején a fotómontázs szép munka, de sajnos az a fránya valóság már megint bekavar. Szívesen küldenék pár 1-2 napos fotót a blognak, hogy miként fest most a dolog. Szőlő sehol, viszont annál több gaz, szemét, düledező karók, hüledező turisták. Ennyi erővel a teraszos rizstermesztéssel is lehetett volna próbálkozni... De örvendetes, hogy gazdára talált 14 M Ft.

Egymástól függetlenül ketten is küldtetek képeket a jelenlegi állapotról. Tényleg sajnálom hogy itt tart jelenleg a dolog, mert remek ötletnek tartom továbbra is. lehet, hogy naiv vagyok, de bízom benne, hogy egyszer lesz még valami belőle.

C72 képei:

Ezeket pedig ildsisy, a Kihasználatlanul bloggere lőtte:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?