Ezeket a képeket szerettétek legjobban a sör és város/épület témakörben. Lássuk, kik nyertek belépőt a Budavári Sörfesztre!

2012.08.25. 22:32

 

Tegnap este lezárult az egy hete indított játék: addig gyűjthették a lájkokat a részvevők, hogy eldőljön, melyik képet szeretitek legjobban a sör és a város, vagy a sör és épület témakörben. Na és persze eldőlt az is, kik kaptak ingyen belépőt az augusztus 29. és szeptember 2. között tartott a Budavári Sörfesztre

A legtöbben Frajt Zsuzsa Egy fejnyi Hoogarden és én a Városház téren :) című képét lájkoltátok:

A legkedveltebb négy közé került még: 

 Keresztesi Barbara - Csak a jó sörök! a Kertész utcában,

 

404084_492058954138480_513722265_n.jpg_960x720

 

Lollok Andrea, aki azt írta "Három hete voltam Prágában, korábban nem voltam túl nagy sörfogyasztó, de ez a Staropramen rabul ejtett, soha még sör ilyen jól nem esett, mint ez a korsó!",

 

 

 

...illetve Papp Dénes: "régi sörgyári épület a Népszínház utca és a Kiss József utca sarkán, a képen a sörgyártás allegóriája - vagy valami ilyesmi :)" című képe - alighanem a remek épület miatt, melyről itt olvashattok amúgy bővebben. Ezt az utóbbit választottam nyitóillusztrációul. 

Köszönöm a sok képet (nézzétek meg a többit is, érdemes!), a nyerteseknek gratulálok és majd levélben értesítem őket, hogy juthatnak hozzá az ingyen zsugához. Találkozunk a Budavári Sörfeszten!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla