Nemzetközi díjat nyert a Vasas vívócsarnokának terve. Tényleg baromi jól néz ki az aranyszínű burkolat, reméljük meg is valósul

2012.10.04. 15:49

Most pottyant be a leveles ládámba az A4 Építészstúdió sajtóközleménye, hogy egy nemzetközi versenyen nyert elismerést Kendik Géza, Papp Zoltán és Maza Orsolya fémhomlokzatterve a Vasas vívócsarnokára. Tetszik, remélem meg is valósul. A kurta sajtóközlemény szerint támogatást nyert rá a csapat, szóval szurkoljunk. Sok kép és a közlemény alant.

01pasaret.jpg

"27 ország 177 pályaműve közül nyerte el a magyar A4 STUDIO építészcsapata (Kendik Géza, Papp Zoltán, Maza Orsolya) egyedüli magyar díjazottként, a „2012 TRIMO Architectural Awards” díját a „Future Dreams Award” kategóriában. A magyar csapat, a tavaly 100 éves VASAS SC, Budapest Pasaréten megújuló vívócsarnokának terveivel nyerte el a nemzetközi zsűri tetszését.

A többszörös vívó olimpiai bajnok Kovács Pálról elnevezett csarnokban - melynek építése nemrégiben állami támogatás nyert - vív 2012 londoni olimpiai bajnoka Szilágyi Áron is. A díj rangjára jellemző, hogy a díjazottak között van a Forma 1-es McLaren istálló technológiai központja."

03pasaret.jpg

03pasaret.jpg

04pasaret.jpg
05pasaret.jpg

08pasaret.jpg

07pasaret.jpg

06pasaret.jpg