Elég a függöny irányába fingani, és olyan fényrobbanás tör be, amivel az összes vámpírfilm-szereplőt kiirthatod

2012.11.19. 07:54
6961204 77372329 l 1 1353166312[1]

Az ingatlanoslecsó, vagyis a mókás ingatlanhirdetés-szövegeket gyűjtő Urbanista-sorozat leáldozóban van. Valóban mókás bénázásból egyre kevesebb akad, helyette egyre több a szándékosan viccesnek szánt hirdetés, melyek többsége legtöbbször cseppet sem az. Na ez egy ritka kivétel! Szép kerek blogposzt, benne néhány nagyon szellemes képpel. Íme, jó szórakozást (Kösz a tippet Horizont Zoltán!)

"Eladnám a lakásomat... Ecseri út, harmadik emelet...nem..ne is kérdezd nincs lift. Négyemeletesbe nem szoktak tenni...viszont legalább téglaépítésü...sajnos ettől függetlenül önerőből kell feljutni az ajtóig. Pár percre van a metrótól, egy parkban... 

Napos...na jó ez nem a megfelelő szó...mondjuk úgy hogy amíg fönt van a nap (mármint az égen nem a harmadikon) addig elég a függöny irányába fingani és olyan fényrobbanás tör be amivel az elmúlt év összes buta tinivámpírfilm szereplöjét egycsapásra kiirthatod, abból az elaludt hajú napálló takonyból meg diszkólámpa lesz! 

Van bent egy szoba ami nappali, hálószoba, játékterem, táncparkett egyben...jobb ha hozzászoksz a keleti többfunkciós szobákhoz. A konyha teljesen multifunkcionális. Főzésen és mosogatáson kívül mindenre jó! Régebben volt benne hűtő...aztán kiraktam az előszobába a gardróbba...azóta beférek...mármint a konyhába...egyszer meg is fordultam ott. Meccsnézés közben viszont nagyon vagyány a haveroknak odabökni... - Kapj ki egy sört a gardróbból! 

Hát fürdőkád az nincs! Van viszont zuhanyzó...ha az alsó szomszéd nem szimpatikus nyugodtan énekelj hangosan remek akusztikája van. Mivel a wc is ott van egyéb jellegű koncertek előadására is alkalmas! Központi fűtésű de én azért szereltettem be külön vízórát biztos ami biztos... Most hogy eladom igazából hülyeség volt, beszereltethetted volna te magadnak...na mindegy. 

A szomszédok jól idomítottak...három tapsolásra piramis formába rendeződnek, és automatikusan eléneklik a pancsoló kislányt...ne szivasd őket halálra elég korosak már dalolászni...ha hangosan tévéznének megjelöltem a lakásukhoz tartozó elektromos biztosítékokat, tudod mi a dolgod!

Voltam olyan dőre, hogy elég szépen rendbehoztam, kifestettem, stb, és kilakoltattam a szellemeket kivéve Rezsőt a kohászt mert ő már előttem ott volt...csak néha dalolászgat este de egy tíz perc lakodalmas rockkkal meg lehet nyugtatni. 

Alkudozást sör virsli verseny után megbeszélhetjük."

(Ha már törölték volna...)