Hova lettek a Müpa színes fényei? A Művészetek Palotáját jó ideje csak egy színnel világítják meg - FRISSÍTVE

2013.01.04. 11:09

~dá~: MÜPA díszkivilágítás nélkül

A Művészetek Palotájának fontos része a díszkivilágítás: állandó fotótémát jelentenek különböző színekben játszó falai és a kókuszreszelék-szerűen beépített lámpái. Apuska, a Kocsmablogról figyelmeztetett tegnap, hogy... 

 

"hetek óta nem működik a Müpán az a furcsa színváltós díszvilágítás, és engem például érdekelne, hogy mi az oka. November magasságában láttam ott egy darus autót, ami a garázslejáró fölött vacakolt néhány darabbal, de azóta semmi mozgolódás - már amikor én járok reggel-este arra."

 

Tegnap este épp a Közvágóhídra igyekeztem, úgyhogy a villamosmegállóból telefonnal lőttem egy fotót. Persze a fenti képen nem látszik, hogy nem változnak a fények, de az igen, hogy a beépített lámpák nem működnek. Aki pedig nem látta korábban, milyen volt, annak ideágyazom darthwalk,  sze_danNZs és b0mb képét:

darthwalk: DSC 8513 Müpa

 

sze_dan: MÜPA

 

NZs: MüPa No. 2

 

b0mb: MüPa messziről

Közben rákérdezek, mit lehet tudni róla, amint megjön a válasz jelentkezem!

Frissítve: A Müpa igen gyorsan válaszolt a levelemre, mint írták:

"A Művészetek Palotájában jelenleg is folyik a homlokzati ledcsíkok karbantartása, amely a lámpatestek elhelyezkedése miatt több hetet is igénybe vesz. A munkálatok terveink szerint március 15-én érnek véget. Ezután az eddig megismert látványt nyújtják majd a Müpa különleges látványelemei."