Átalakul a Madách tér: Heineken meglepetés a belvárosban (x)

2013.03.19. 16:33


Különleges ambient akció közeleg. Heineken, a világ első számú prémium sörmárkája idén ünnepli 140. évfordulóját, és ennek örömére egy igazi különlegességgel készülnek. Mindenre fény derül március 22-én – most pénteken – 19 órától a budapesti Madách téren.  

Az egyedülálló  és rendkívüli események sosem álltak távol a Heinekentől, és a 140. évfordulójukat is számos hasonló aktivitással ünneplik világszerte.  Amszterdamban például a Heineken székház falára videóvetítéssel, 5000 söröspalack felhasználásával varázsoltak egyedi animációt. Emellett elindítottak egy globális kampányt is, a rajongók kezébe adva a márka jövőjét. Világszerte több ezer tervező dolgozott azon, hogy a Heineken arculati elemeit és hirdetéseit felhasználva megalkossa a márka jövő évi limitált kiadású palackját.

A magyar dizájnerek munkáiból kiállítás is nyílik a Le Meridien szálloda bárjában. Az évfordulós ünneplést a márka emellett teljesen új palackkal is ünnepli, amely központi szerepet tölt majd be a hazai utcai eseményen is.

A Heineken óriási dologgal vár mindenkit pénteken 19 órától hajnalig Budapest belvárosában. A Madách tér teljesen átalakul, és egy éjszakára a Heineken univerzumába kerül. A helyszínre szeretettel várnak mindenkit, sőt az este hétre érkező első 140 fő behűtött Heinekennel a kezében élvezheti a műsort.  

Álljunk meg néhány perce, hogy együtt ünnepeljünk a Heinekennel.  Részletek a Facebookon