Ön fémhulladékgyűjtő? Most nyugodtan hazavihet pár díszes öntöttvas elemet a budapesti utcákról. Legális!

2013.03.26. 17:27

meri2[1].jpg

Fotó: varosjaro.blog.hu

Városjáró abban különbözik az átlag budapestitől, hogy őt sokkal jobban fel tudják idegesíteni apróságok. Például olyanok, amik az utcán vannak. Na meg abban is, hogy nem hagyja annyiban őket, hanem leveleket ír az illetékeseknek, az eredményt pedig kiposztolja.

A Hotel Le Meridien előtti buhera éveken át rontotta a környék képét. Ám az eset nem csak a szürreális megoldás miatt volt érdekes, sőt nem is csak attól, hogy Városjáró bejelentése után példás gyorsasággal intézkedett az FKF, hanem attól is, ami a fővárosi cég válaszlevelében állt.

Ők ugyanis szépen áttették a szemetest a járdaszéli Demszky-karóra a cifra vasoszlopot meg otthagyták, ugyanis a korábban itt állt szemetest nem cégük telepítette, ezért azt pótolni sem tudják.

meri3[1].jpg

Fotó: varosjaro.blog.hu

"Minden bizonnyal ezért nincsenek már visszatéve többek között az Andrássy útra vagy épp az Apáczai Csere János utcába sem a korábbi hengerkukák." - teszi hozzá Városjáró, aki teljesen logikusan ugyanarra a végkövetkeztetésre jut, amire én: ha a jelen formájában haszontalan - sőt balesetveszélyes - utcai tárgyat újrahasznosítani nem tudja a főváros, akkor a legjobb, ha "hazamenti" valaki. Hajrá!