Itt a Prezi új szuper menő irodája. Korábban is szuper menő iroda volt, de akkor nem ismerte senki

2013.04.03. 10:05

~2013~

Érdekes dolog ez a kommunikáció. A Prezi - az egyik legmenőbb magyar startup cég - új irodába költözött: elfoglalta az egykori Terézvárosi Telefonközpont központi termét. Egy Facebookra feltolt irodafotó és egy YouTube-ra feltöltött drónos berepülés után mindenki megbolydult és sorra születtek a posztok a költözésről.

naked: merkur palota 23

 

~2009~

Holott ami igazán izgalmas az új irodában, az maga az épület, ami már adott volt évekkel ezelőtt is. A Magyar Telekom használta, amikor 2009-ben NAK-kal bejártuk és végigfotóztuk az egészet (mármint fotózni csak ő, én csupán jártam). Azóta tulajdonképpen nem történt más, mint hogy kipakolták a zsúfoltságot adó kutricákat, beletettek pár asztalt, néhány furcsa elemet (mint amilyen a parancsnoki hídnak látszó tárgy) és kész. Mégis teljesen joggal el van tőlük ájulva mindenki.

Ugyanis tök ugyanezzel az adottságokkal az elődjük is villanthatott volna, ha rájön, milyen marketingtölteten ücsörög, de valószínűleg csak négyzetméterben és légköbméterben tudtak gondolkodni. Örülök, hogy jó kezekbe került az iroda, a Prezi biztos kihasználja a benne rejlő lehetőségeket.

~1930-as évek~

Ja amúgy tudtátok, hogy van a teremben egy erkély, amit azért építettek, hogy Ferenc Jóska integessen róla egyszer és azóta se tudnak vele mit kezdeni? Rengeteg archív és frissebb fotó, meg kulturális érdekesség az épületről ebben a posztban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Biztosítás