Azt hinnéd kamu, de nem: valaki egy titkos csigalépcsőt talált a könyvespolca mögött. És nem is ez a horror!

2013.11.14. 11:36

ku-xlarge[1].jpg

Az, hogy az ember furcsa elfalazott dolgokat talál egy használt ingatlanban, nem éppen mindennapos, de azért nem példa nélküli. Ott van mindjárt a cinkotai asszonyirtó esete, ahol a felújításkor döbbentek rá, hogy az előző lakó hét bádoghordóba forrasztott női holttestet felejtett a kamrában. Szerencsére ennek majd száz éve, de azért furcsaságok ma is megesnek - nem csak a horrorfilmekben.

Valaki arról számol be az Imguron, hogy egy éve vettek egy 2000-es évek elején épült házat, melynek az építtetője két éve lelépett Indiába. Ebben volt egy könyvszekrény, amiben semmi különös nem volt:

vlgdKMl.jpg

Aztán egyik nap rájöttek, hogy jé, a szekrény egy ajtót rejt:

Byotqir.jpg

Az ajtó mögött meg egy csigalépcső indul le:

ojj1M75.jpg

X8l12r5.jpg

A legalján meg egy kis kamra van, tele ezekkel:

R6ub2hK.jpg

A képek közlője teljesen pánikba esett, mert hogy szerinte valaki lakott a házuk falában és időnként feljött és elvitte a cukorkáját stb. Nem beszélve a félelmetes babácskákról, amik a kamrában voltak (itt vannak képek a tárgyakról).

A dolog persze tök hihetetlen és a fenti sztorit közlő Sploid is elég szkeptikus.

Túl azon, hogy például hogy jött be ide, hogy ment ki innen az itt rejtőzködő titokzatos alak, nekem az is igen furcsa, hogy ha veszek egy házat, akkor nem tűnik fel, hogy hibádzik egy-két négyzetméter két szoba között? Beköltözéskor annyira sem újítom fel a lakást, hogy egy véletlen lökéskor derül ki egy évvel később a csigalépcső titka?

Bár végül is mindegy, a titkos ajtó és a csigalépcső a horrorsztori nélkül is elég erős. Ti már láttatok ilyet?

[Imgur via Sploid, ahonnan a nyitókép is van]