Benyitunk a fürdőszobába, ott egy meztelen pasi - újabb remek ingatlanos anekdoták

2014.01.17. 08:41


A "Barátok közt ház" - fotó egy korábbi ingatlansalátából

Már nagyon rég nem frissült egyik legpompásabb sorozatunk, az anekdoták az ingatlanszakmából. Ám most Mrs.Columbónak hála itt egy csokor csudaszép darab. Ezúttal fura tulajokról, egy lakáskereső szemével. Íme:

 

Na szóval a sztorik. (mind megtörtént eset, anno az 5-6-7. kerületben kerestünk lakást.)

1. amit már írtam, hogy a nagyi megszakította a körbevezetést pár percre a Barátok közt miatt.

2. megérkezünk, bemegyünk a lakásba, döbbenten nézelődünk, majd mondjuk az ott lakó hölgynek, hogy más címről lehet szó, mert az egész lakás nem egyezik a fotókkal, amiket láttunk a neten. Erre azt mondta, hogy neki nincs fényképezőgépe, de azt mondták neki, hogy tegyen fel képeket a hirdetéshez, mert úgy jobban megnézik, így megkérte valami rokonát, az a saját (!!!) házában lőtt neki fotókat és elküldte e-mailben. 

3. járjuk körbe a lakást, megyünk szobáról szobára (na jó, ez enyhe túlzás, mivel két szoba volt össz-vissz, ezt csak azért írom, hogy érthető legyen ami ezután következik, tehát nem az van, hogy az ember hangja elvész egy 200nm-es házban..). Benyitunk a fürdőbe, a pasas ott ül a kádban pucéran a habok között. De nem csak mi döbbentünk meg, hanem a felesége is, mert ráordított, hogy te itthon vagy? 

4. volt egy olyan, aki miután körbenéztünk és jöttünk el, közölte, hogy igaziból lehet, hogy nem is fogják eladni a lakást, még gondolkodik. Úgyhogy neki vagy mi nem voltunk szimpatikusak, vagy egy ráérős idióta, aki szereti mások társaságát.

5. egyedülálló ötvenes nő, belépsz a lakásába, hanyattvág a bűz, mindenhol lomok, a szőnyeg olyan, hogy ha felemelnéd, szerintem úgy állna szögegyenesen a kosztól, ahogy le volt terítve. Konyha tele mosatlannal, de ne egy lusta szerda estét képzelj amikor nincs kedved mosogatni, hanem mint ahol kb. masszívan vagy két hete nem volt elmosogatva. Erre megkérdezi, hogy kérünk-e egy kis üdítőt. :D Nálam ott teljesen felment a pumpa és leordítottam a fejét, hogy ezt mégis hogy képzelte, hogy ide embert hív. Na de ebben meg az volt a ciki, hogy rá pár hónapra teljesen véletlenül jött ügyfélként a cégünkhöz.

+1: most már máshol lakunk, tavaly becsengetett valami pasas, hogy szeretné megvenni a lakásunkat. Csak úgy. Be nem engedtem, szóval ott az ajtóban vagy 5 percig valami ügynökdumával rá akart venni, hogy adjam el a lakást, jó sokat kapnék érte. Aztán meguntam és rácsuktam az ajtót. De gondolom mindenkihez becsengetett, szóval ez a lakáskeresés egy drasztikusabb módja lehet..

 

Érdekelnek még mókás vagy bizarr történetek az ingatlanszakmából? Itt van még egy rakás pompás ingatlanos sztori.

Na és a lényeg! Ha tudtok klassz anekdotát, osszátok meg velünk!