A nap kérdése: melyik színésznek, melyik szerepében állítanál szobrot?

2014.03.19. 14:49
23 hozzászólás

40665_1202305196_320x240[1].jpgNapok óta nem tudom kiverni a fejemből azt a képet, amelyet Uva kommentelt a Columbo-szoborról szóló poszthoz: 

 

szeretnek egy peticiot benyujtani, hogy a gazdagreten allitsak fel taki bacsi szobrat a huseges taxijaval!!!

 

Szinte látom magam előtt!

Egyből meg is lódult a fantáziám, hogy nem kéne itt abbahagyni. Miért csak Peter Falknak legyen szobra Columbo hadnagyként hűséges kutyájával? Na jó van persze pár hasonló alkotás a Nemzeti Színháznál, de azok valahogy kisebb figyelmet kapnak. Talán mert - tetszik, nem tetszik - ma már nem annyira népszerű szerepekről van szó. Hiába volt zseniális mondjuk Sós Imre a Körhintában.

Szóval? Ti melyik színészt melyik szerepében látnátok szívesen szoborba öntve? Nekem elsőre Alfonzó jutott eszembe a Keménykalap és Krumpliorrból mint Bagaméri. Bármelyik álruhájában, esetleg az elátkozott fagylaltos kocsival. Na de én már öreg vagyok, nektek biztos más villan be elsőre. Nos?

Képet kommentelni ugyan nem lehet, de ha levélben dobtok egyet, vagy linket küldtök, természetesen berakom a válaszposztba. Mert persze készül egy poszt a válaszokból is, mint például a legjobb KRESZ-módosítási javaslatokból[Fotó: RTL]

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?