Szerelmi vallomás a Róna utcában

2014.03.23. 11:07
2 hozzászólás

Szerelmi vallomás a Róna utcában - bpxv.blog.hu

Bár szerintem a cinkés postaládacetli a legbájosabb tavaszköszöntő felirat idén, azért ez a járdára pingált szerelmi vallomás is nagyon kedves. Két betű ugyan hiányzik, de ezzel együtt is nagyon szépre sikerült.  Palotabarát, a bpxv bloggere nem csak fényképeket küldött róla, hanem egy kedves kis jegyzetet, olyan kedves kifejezésekkel, mint "rebbenő szívű aszfaltfi".:

Párommal a minap vettük észre, hogy a XIV. Róna utca 170. bejárata előtt valaki a járdára pingált verssel vallott szerelmet a ház egyik lakójának. Viszonylag frissnek tűnik az akció, gyakran járunk erre, eddig nem láttuk.

Érdemes felfigyelni az igényességre: a pingáláshoz valamilyen sablont használt a rebbenő szívű aszfaltfi, és a kis szívecskék felfestéséhez már más színt választott, hogy kiemelje a felirat többi részéből túláradó érzelmeit.

Az idézetről - mert azért nem saját szavaival mondta el érzelmeit - annyit sikerült kiderítenem, hogy Koncz Zsuzsa Ég és föld között című, 1997-ben megjelent albumán hallható "Ha így is szeretnél" című dal szövege. Talán egy szakítás utáni visszakönyörgés drámája húzódik a háttérben? Vagy csak egy kis haragszomrád?

Egyébként bizonyára számos ilyen felirat található városszerte (klasszikus a szívbe írt fiú és lánynevet tartalmazó felirat, vagy vésés), de az óriásplakátos megoldásokhoz képest jóval szerényebb, már-már intimebb vallomás az igényesebbek közül való. Van bája - és elnézést, hogy nagy dobra verem.

Szerelmi vallomás a Róna utcában - bpxv.blog.hu

Ti próbálkoztatok valaha hasonlóval, vagy kaptatok már ilyen szerelmi vallomást? És ha igen, mi lett a vége?

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?