Szupergáz az Orbán-emléktábla a Várkert Bazár oldalán. Főleg, hogy egy marha nagy helyesírási hiba is van benne 

2014.04.15. 11:59

[Fotó: cink.hu]

Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem csökkenti a lelkesedésem, hogy a felújításához egy bazi nagy mélygarázst kellett a hegybe vájni. Egye fene.

De akkor jönnek a bénázások: előbb átadják a nagy semmit, aztán meg ez a tábla, ami a Cinken jelent meg tegnap.

Elmondom, mi a baj vele.

1. Oké, voltak idők, amikor ez menő volt, és felcsavarozták a hídra Ferenc Jóskát, meg Gerő Ernőt. Most már nem ilyen idők vannak, szerencsére Ferenc Jóska és Gerő Ernő sem szívja a vérünket.

2. A Várkert Bazár nincs kész, halló, halló! Be van zárva, benn dolgoznak, illetékteleneknek belépni szigorúan tilos.

3. Ha már muszáj ráírni az építészeket és a miniszterelnököt, akkor álljunk meg ezen a ponton légyszi. Vagy túl sok volt a hely? Köztársasági elnök? Kormánybiztosok? Főpolgi? Kerületi polgármester? Mi van? És Ybl? Ja látom ott a lábjegyzetben, az apró betűs résznél, a "képünk csak illusztráció" és a "nyomokban mogyorót is tartalmazhat" mellett. (Hopp igazatok van, Ybl az első sorban is szerepel, csak olyan apró betűvel, hogy átsiklott a tekintetem rajta – köszi!)

4. Az ÉPÜLETEGYÜTTES szó két t!!! Atyavilág. Hát mit szólt volna ehhez egy Ferenc Jóska vagy egy Gerő Ernő??? (Kösz Kétfarkú)

 

Amúgy a miheztartás végett, én nagyon örülök, hogy a Várkert Bazár épül, és egyáltalán nem lesz rossz. A Várba nyíló kapcsolatai pedig kifejezetten menők lesznek. Nagyon nagy szükség volt erre. De!

Azt vegyük már észre, hogy ezeknek a táblán szereplő embereknek, akik ezt a jó munkát végzik, ez a feladatuk. Ezért kapnak fizetést. A tervező, a polgármesterek, kormánybiztosok, miniszterelnök. Ha tetszik nekünk, amit csinálnak, újraválasztjuk őket és tovább végezhetik a munkájukat. 

Hogy valaki rendesen dolgozik a munkakörében, az természetes. Ha nem, akkor kirúgják/leváltják.

Ezentúl mindenki, aki tisztességesen elvégzi a rábízott feladatot, ki fog rakni egy táblát az elvégzett munkájára? Ott lesz minden doboz tejen, hogy ezt Kiss Istvánné fejte, Kovács Imre részlegvezető felügyelet mellett, Nagy Tibor ügyvezetősége, Tót János marketing- és PR-vezető irányítása idején? Rávarrják a nadrágokra, ki volt az aktuális HR-menedzser, amikor szőtték, szabták, varrták? Minden időben postaládámba dobott levélen rajta lesz a Magyar Posta vezérigazgatójának a neve, hogy ezt neki köszönhetem?

Ugyan már!

Ezt a posztot Zubreczki Dávid, az index.hu munkatársa írta

Dudás Gergely

főszerkesztősége,

Kárpáti Márton és Haász János

főszerkesztő-helyettességének,

Pusztay András

lapigazgatóságának,

Szabó Zoltán

tartalomfejlesztési vezetőségének és

Szalai Balázs

vezető címlapszerkesztőségének idején, az Úr 2014. esztendejében