Eladó a lőrinci üvegpiramis! Itt a világ legjobb ingatlanos szelfije! És a világ legszomorúbb luxushelyisége - 7 pompás hirdetés

2014.05.17. 09:39

n-Fotor.jpg

7. Teknőc mint ingatlanos. Ott az összes képen és nem photoshop

n7.jpg

Olvasónk szerint így készült: “Mikor lakásunkat elkezdtük hirdetni, elhatároztuk, hogy viszünk bele valami poénosat. Az első kép készültekor belelógott a kedvenc plüss tekink a képbe és innen jött az ötlet.” Annyi biztos, hogy így legalább minden képen van valami hasznos információ. (Kösz Alexandra!)

 

6. Ez a máriamakki faház nagyon menőn néz ki belülről

n6.jpg

Vagy csak menőn van fotózva. A kandalló és a belógó konyhaszekrény pompás!

 

5. Első számú szabály hirdetésfeladáskor

n5.jpg

Ne írjuk fel vérrel az egyik szobába, hogy MEGDÖGLÖTÖK! Ha mégis, ne töltsük föl a hirdetéshez. (via treaph)

 

4. Moziszoba magányosoknak

n4.jpg

Ennél szomorúbb luxusingatlan-helyiséget még nem láttam.

 

3. Vagy szándékosan szelfizett az ingatlanos úr,

n3.jpg

vagy elszámolta a fénysebességet és lassan hidalt ki a kamerából. Reméljük nem vert le egyetlen befőttet sem közben. De így legalább jobban érvényesül a banános doboz, amely pont úgy néz ki, mintha egy ágyban alvó kisfiú riadt feje lenne. Mindenesetre ebből a verzióból már kigyomlálták ezt a fotót. Mennél tovább nézem, annál jobban magával ragad ez a kép! (Kösz Laci!) 

 

2. Ilyen egy igazi barlangszoba

n2.jpg

Ennél összetettebb meseingatlant még nem láttam. Elég erős az egyiptomi és a középkori vonulat is benne, ráadásul a többi kép azért használhatóbb.

 

1. Eladó a lőrinci üvegpiramis

n1.jpg

Állítólag ezt láttuk a tévében. Az az érdekes, hogy belülről egészen hétköznapi.

 


Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!