És csodálkoznak szegény ingatlanosok, hogy lesújtó véleménnyel van róluk a nép? Lássuk milyen egy konferenciameghívójuk

2014.07.29. 16:21

tihanymuosz6.jpg

 

Nem is tudom, hol kezdjem. Talán a végén. Aki már életében elcsodálkozott azon, hogy még mindig létezik a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, az talán még jobban megdöbbent a hír, hogy létezik ingatlanforgalmi szakosztálya is. Na ennek a titkára küldött szét egy meghívót A SAJTÓ ÉS AZ INGATLAN SZAKMA III TALÁLKOZÓJA TIHANYBAN tárggyal.

Egy darabig eljátszottam a gondolattal, hogy kiemeljem belőle az olyan gyöngyszemeket, mint a "nagy érdeklődésre számítunk a társasházak biztosítási forrásokból történő finanszírozásának lehetőségeit ismertető előadásokra", vagy hogy "itt kerül beharangozásra az októberbenújra megrendezésre kerülő", esetleg "segíthetik az Ingatlanpiac fejleményeinek közlését a nagyközönség felé"

De aztán rájöttem, hogy egy kép ezer szónál is szebben beszél. Tessék, ezt a fenti fotót csatolták a levélhez.

Annyira ingatlanos, hogy csak na: egy nagy széles pasas ballag ki háttal a képből. Akármelyik átlaghirdetésben megállná a helyét. 

De a legszomorúbb az egészben, hogy ezt nem is ingatlanosok küldték ki. Még csak nem is ingatlanos újságírók. Hanem az ingatlanos újságírók szakmai szervezetének vezetője.

Aztán meg szegény ingatlanosokra haragszik mindenki.