Városliget-projekt: te mit kérdeznél a fejlesztőktől?

2014.08.22. 06:55

Jövő héten elmegyek a Városligetbe. Ez persze nem oylan nagy kunszt, de végigjárjuk az egészet a Liget Projekt vezetőivel, akik azt ígérték, minden kérdésemre válaszolnak. Mondtam, oké, de akkor viszem a ti kérdéseiteket is!

Néhány hete ugyanis egy ilyen levelet kaptam egy ügynökségtől:

A Liget Budapest projekt kapcsán keresem, amiről az Urbanista blogon már több alkalommal is írt - általában a projektről megjelent hírek, vagy a projektet ellenzők anyagai alapján. Szeretnénk elhívni egy beszélgetéssel egybekötött sétára a Városligetbe a Városligetről - hol tart most a projekt, mi történt azóta, amióta Ön legutóbb beszámolt a projektről (elég sok minden), és mi lesz valójában azzal a zölddel, amiért Ön is aggódik. És persze válaszolva azokra  a kérdésekre, amik még érdeklik Önt. Nem egy "meggyőző" beszélgetésre szól a találkozó, hanem az érintett féllel való semleges, beszélgetős találkozóról.

A Városliget sorsa igen csak foglalkoztat, úgyhogy természetesen igent mondtam. De biztos lesznek olyan kérdések, amik nekem nem, csak nektek jutnak eszetekbe. Gondoltam ne vesszenek el a kommentek között, szegezzük együtt az illetékeseknek.

Ha idekommentelitek vagy Facebookon/Twitteren felteszitek, esetleg levélben elkülditek őket (urbanista[kukac]index.inda.hu), jövő héten megkérdezem, mi hogyan lesz majd a Ligetben, vagy miről mi a véleménye Mozsár Istvánnak, a Városliget Zrt. vezérigazgatójának.