A teljesen átépült Örs, a Hungária körúti kisföldalatti-megálló, a Bajcsyn hasító villamos és a Deák téri metrólift látványtervei

2014.11.27. 12:02
ÖRS KEREPESI

Ha már úgyis mindegy, feldobjuk őket a honlapra

- gondolhatták a BKK-nál, mert tegnap Sadia egy rakás olyan látványtervet fedezett fel a honlapjukon, amelyek korábban nem voltak még publikálva. Természetesen a látványterveket máskor sem kell "szó szerint" venni, de most, hogy a főváros vezetése teljesen érthetetlen módon kiherélte egyetlen sikerszervezetét, még kevésbé.

Szóval nem biztos, hogy pont így fognak kinézni a változások - már ha lesznek egyáltalán változások.

Mindenesetre itt egy csomó klassz elképzelés jól látható módon, az Örs vezér téri metró-HÉV-összekötéstől a kisföldalatti új megállójáig.

A tervezett (és ez most szó szerint értendő, hiszen nem ötletekről, hanem kidolgozott fejlesztésekről van szó) elképzelések itt vannak összegyűjtve. De részletesen is olvashattok az egyes projektekről: troli- és villamosfejlesztésekről, a budai fonódóról, a Kossuth-Rákóczi tengelyről, a Határ úti metrómegálló környékéről.

Szerintem kiszórják most már az összes tervet a netre, hiszen a fene se tudja mi lesz. itt kattintgathatjátok végig a legizgalmasabbakat: