A BKK válaszolt, csak ideiglenes a gányolt-pántolt jegyautomata szerelés

2014.12.12. 18:31
6 hozzászólás
pánt3
Fotó: Urbanista-olvasói

Van egy jó hírem, mindenki megnyugodhat! Szép lesz a BKK-automaták végleges elhelyezése. A ma megjelent, Barmolva szerelik a BKK-automatákat című cikkre a BKK sajtóosztálya az alábbi közleményt adta ki:

A március óta városszerte, valamint az agglomerációban is fokozatosan üzembe állított jegy- és bérletautomaták telepítését minden esetben részletes felmérés, tervezés, valamint egyeztetés előzte meg azzal a céllal hogy ez minőségi, de emellett költséghatékony módon történjen meg. Ugyanígy jártunk el az Astoriánál elhelyezendő automata esetében is, ahol azt is figyelembe kellett vennünk, hogy várhatóan 2015 őszén elkezdődik az aluljáró teljes rekonstrukciója. A felújítással a jelenleg telepített automaták a metróbejárat mellé kerülnek majd, egy külön erre a célra kialakított területre, így esztétikus lesz a megjelenésük.

Fontos jeleznünk azt is, hogy az engedélyező hatóság nem járult hozzá a burkolat megbontásához tekintettel az aluljáró felújítási terveire, ezért az aluljáró átépítéséig ideiglenes rögzítést alkalmazunk.