2008-ban épült kastélyt árulnak 330 millióért Jánossomorján

2015.01.20. 10:19
1[1]

Mindig is csodáltam azokat, akik a rendszerváltás után kastélyépítésbe fogtak, nem olyan rég össze is szedtem 10 eladó gyöngyszemet. Most egy újabb került a piacra, Jánossomorján (tehát ez is az északnyugati országrészben van, mint a lista több más szereplője is). 

330 milliós árával és 450 négyzetméterével a lista közepén helyezkedne el, de azért igen figyelemre méltó ingatlan ez "alpoki levegővel", pusztapanorámára és réztornyokkal. Ahogy a hirdetésben áll:

Csaladi Kastely, barokk (18 szazadi retro, francia romantikus stilusba), Epult 2008-ban, reztornyokkal (3), felmeteres falakkal, monolit tetovel, valodi kastely cserepel,Telikertel, 3 kocsi garazs, 8 kulteri parkolo, 50 m. kastely elotti parkolo (50 m), Konyvtar, Ruhatar (elevator hellyel), Rozsa Kert (720 nm), panorama a pusztara. Mukodott, mint 3 csillagos Maganszallashely az udvarban. A Kastely resz (300 nm) teljessen privat, accel tuzajtokkal lezarva. Bent, amerikai dupla konyha, 3 halloszoba, Ebedlo, Zeneszoba, 14 dissz oszlop, barokk diszitessek, marvany konyoklok, valodi csillarok, granit greslap (60x60 cm) padlo, stb. A Fo utca (Andau felle) masodik utolso haza a jobb oldalon (86. Mellek fo ut).1 Legyen eletterre, mint azelott, 5 butorozott szoba furdovel, Mini Barral, lapos TV. Internet es Cable minden szobaba. Vissza hoztuk az elmult idok elegenciajat, pattinas kulsovel (nemes vakkolat). Kb. 80 sugarfennyo add majd arnyekot, bent peddig a klima. Elje az elokelo eletet biztonsagba (kamerazot), elveze a gyogyito alpoki levegot ! Pozsony, Becs kevessebb mint egy ora, 8 km. van az MI.

Sajnos magam nem vagyok jártas az építészeti stílusok rejtélyes világában, de akit érdekel a retro francia romantikus, barokk kastély, annak érdemes elmélyednie a hirdetésben, ahol Árpád népe köszönt minket szeretettel, hej!

Esetleg meglátogatnia a jelenleg hotelként működő épület honlapját is.