nono

Szabadkőműves moziterem és a 2613 négyzetméteres, 1+1 szobás lakás

2015.01.21. 15:01 Módosítva: 2015.01.21. 15:20
FotorCreated

7. Szupercuki, mesebeli házikó

A múltkori földkunyhónál is aranyosabb, s talán nagyobb is. Ha kertbe beleső őz képe sem kamu, akkor teljesen levett a lábamról. 

6. Ez tényleg olyan, mint a hét és feledik emelet

Tudjátok a John Malkovich menetből. Jó, oké, nagyobb a belmagasság, de a hangulat akkor is erős. És épp a hetedik képen! (Kösz Veress Pál!)

5. Egyetlen rajzzal adták fel a hirdetést

De minek? Mikor a hirdetés alján ott a pontos cím, és a Street View szerint nem néz ki rosszabbul az eredeti sem - mint ahogy azt a looneylisting.com kiszúrta.

4. Hogy focikapu van, az hagyján

Azért a biztonság kedvéért eléraktak egy gigantikus sakktáblát bábukkal, meg egy böhöm nagy babaházat. Amúgy érdemes megnézni az egész mesekastélyt, nagyon érdekes, főleg a hallba nyíló belső faerkély! (via Christin C.)

3. Moziterem kizárólag szabadkőműveseknek

És igen, még mindig lehet újat mutatni moziteremtémában! De vajon milyen filmeket nézhetnek benne?  (via Christin C.)

2. Segítsünk ennek az úrnak pörköltöt főzni Kubában!

Csak meg kell hozzá vennünk ezt a szolnoki lakást. (Kösz a tippet Gábris Eszter!)

1. Mi az? 2613 négyzetméter és 1+1 szobás?

Ha sertéshízlaldára tippeltél, eltaláltad. Bevallom, ingatlanhirdetési oldalon még soha nem találkoztam ilyennel. (Kösz Dóra!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Figyelem! Nem minden Urbanista-poszt kerül Index-címlapra. Ha nem akarsz lemaradni róluk, kövesd a blogot Facebookon, Twitteren vagy a szerző neve alatt a követés gombra kattintva!