Ha minden ilyen flottul menne! Tegnapelőtt kiposztoltuk, hogy gyalázatosan néz ki a térkő, tegnap elkezdték javítani

2015.01.30. 12:34 Módosítva: 2015.01.30. 12:35

A napokban megjelent, belvárosi burkolathibáról tudósító bejegyzésükkel kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

- kezdődik a bíztató levél, amit az V. kerületi önkormányzat küldött nekünk. És csupa pozitív dologgal folytatódik. Íme:

"Múlt éjszaka javítási munkálatokat végeztek az Irányi utca – Váci utca kereszteződésében: kicserélték a törött köveket, elhárították a balesetveszélyt, és ezt a munkát folytatni is fogják a napokban. A végleges javítást megnehezíti a téli időjárás, hiszen száraz idő és 0 fok feletti hőmérséklet kellene ahhoz, hogy maradéktalanul elhárítsák a burkolathibát. A Belváros Új Főutcája projekt egyébként, melybe a jelölt utcarész is tartozik, 48 hónapos garanciával rendelkezik, ezért a kivitelező természetesen azonnal javítja a hibákat. A munkálatok várhatóan kora tavasszal fejeződnek be, ekkora készül el ugyanis a lakossági kérésre tervezett, két új gyalogátkelőhely is."

Ezek szerint a hiba garanciális, a maradéktalan elhárítást pedig mi is csak üdvözölni tudjuk.

Persze azért várjuk meg a végét, tapasztalataink szerint nagyon nehezen gyógyuló betegség a burkolatvész. Mindenesetre kora tavasszal visszanézünk, meg aztán egy év múlva ismét.