Egy cég máris gerillamarketinget csinált a babakocsi vs. mozgólépcső problémából

2015.04.04. 17:13
Mozgólépcső - Deák Tér

METRÓ? Pár napja mi is olvastuk, hogy az M2 és az M3 között a Deák téren tényleg nem lehet átszállni mozgólépcsőre tolt babakocsival..Mutatjuk a megoldást! Köszönjük Áginak és Nikinek, hogy beküldték nekünk ezt a videót! Katt a videóra :))) Köszönjük a megosztásokat. <3#metró #hordozás #liliputistyle #mozgólépcső #babakocsi #megoldás

Posted by Liliputi Bababolt on 2015. március 31.

Volt ugye a hír, hogy nem lehet mozgólépcsőre tolni a babakocsit, vagyis gyakorlatilag a kettes metró nagy része nem használható ilyen módon. Igaz, ez nem a BKK heppje, egyszerűen ez az előírás a mozgólépcsők esetében, és bár vannak vad elképzelések arról, hogyan is lehetne áthidalni a problémát, valódi megoldás nincs. Vagy mégis?

Alig pár nappal a poszt megejelnése után küldték el nekem a fenti gerillavideót, amit egy bababolt készített. Már ugye az is hízelgő, hogy egy Urbanista-posztra felel valaki gerillavideóval, de amúgy sem szerepelt még Nutshell itt, úgyhogy épp itt az ideje. 

Hogy mennyire jelent jó megoldást a bébihordozó a tömegközlekedésben, arról gondolom megint csak megoszlanak a vélemények, na de erre való a komment, a Facebook- és a Twitter-oldalunk!