Melyik budapesti irodaházból a legszebb a kilátás?

2015.05.18. 20:03

Az irodaházak általában elég randák Budapesten, és nem is valami felemelő élmény dolgozni a legtöbben. Viszont van, amiben egyik-másik veri a többi épületet, ez pedig a panoráma. Igen tudom, ez olyan dolog, mint hogy az Eiffel-toronyról azért szép a Párizs, mert onnan nem látszik az Eiffel-torony, de ezzel együtt elképesztően klassz fotókat lehet csinálni némelyikből.

Az Eston Ingatlantanácsadó a közelmúltban pályázatot hirdetett, amiben általában a legszebb budapesti, valamint a legszebb irodaházi panorámákat kereste. Az első kategóriában nehéz már újat villantani, de a másodikra nagyon kíváncsi voltam, mert az Urbanista indulásakor én is kacérkodtam a gondolattal, hogy össze kellene szedni azokat a munkahelyeket, ahonnan a legszebb a kilátás.

A kiállítás csak holnap nyílik a legsikerültebb alkotásokból (magam sem tudom, melyek lesznek azok), de volt szerencsém végignézni az összes beérkezett pályaművet és azokból kiválasztottam nektek a kedvenceimet. Nem a legjobb fotókat gyűjtöttem ki, inkább a legjobb kilátásokat - persze a kettőt nem oylan egyszerű szétválasztani.

Kattintsátok végig a galeszt!

A legmegdöbbentőbbek amúgy a Hungária gyűrűn álló házak (Aréna, Hermina Towers), a fene se gondolta volna, hogy ennyire klasszul be lehet látni azok tetejéről az egész várost. Na meg, hogy milyen sok az éjszakai kép. De hát ugye sok a túlóra, meg aztán vannak akik ilyenkor is dolgoznak.

Szerintetek melyik budapesti irodaházból a legklasszabb a kilátás? Még több kép itt.