Eladó lakás a pornóforgatós panorámavillában, budapesti ház rackákkal és egy látványterv, amit jobb lett volna nem elkészíteni

2015.08.14. 10:43

7. Budapesti ház rackajuhokkal? Igen!

És nagyon úgy tűnik, nem kamu a kép. (Kösz Szabi!)

6. Van, amikor jó, ha van látványterv...

...és van, amikor nagyon nem kéne.  Pedig én amúgy szeretem Rousseau képeit.

5. Nem volt kedve felkelni az ágyból

Vagy nem tudott, de akkor ezt a képet esetleg kihagyhatták volna a hirdetésből.  (Kösz László!)

4. "A lépcsőházban minden bizonnyal összefutsz Józsi bácsival, aki azt mondja aranyos vagy!" 

Ez az x+sokadik kedveskedő magánhirdetés, de még mindig jobban esnek, mint a pályát tévesztett ingatlanosok bénázásai.  (Kösz Ági!)

3. Na most akkor ez panel vagy tégla?

Mondjuk a hirdetésben háromszor van, hogy panel, és csak kétszer, hogy tégla, szóval inkább az előbbi. Amúgy lehet, hogy az építőanyaggal függ össze az is, hogy nincs se fürdőszoba, se vécé a lakásban, viszont konyhából kettő is akad. (Kösz Anikó!)

2.  Ezt a csecsemőt meg csak úgy odadobták a Lilaruhás nő alá?

Ha nem is, akkor is elvehették volna a fényképezés idejére.   (Kösz Antal!)

1.Eladó a gellérthegyi pornóforgatós ház egyik lakása

A házat 1982-ben adták át, a lakásban az eredeti állapotok uralkodnak, ha az ember belép egy kis időutazást élhet át és rögtön a 80-as években találja magát. 

– ígéri a hirdetés. 350 millióért mondjuk az ember amúgy nem szokott befizetni szocialista időutazásra, de azért ez a gellérthegyi panoráma tényleg kemény. A kalózlobogós, tornyos villa szomszédjáról van szó. Egyszer már az Urbanistán is szerepelt a ház egy másik, kevésbé időutazósan berendezett lakása, mint khm... forgatási helyszín. Na persze hozzájutnék, engem egy cseppet sem zavarna, hogy időnként pornót forgatnak a szomszédban. Valószínűleg nem hangosabbak egy átlagos ifjú párnál, ráadásul éjaszaka valószínűleg nem dolgoznak.  (Kösz Zita!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Hahó Ember! Kövesd a blogot Facebookon, Twitteren vagy a szerző neve alatt a követés gombra kattintva!