Két ingyenlakást is hirdetnek: az egyiket csak lányok vehetik ki rezsiköltségért, a másikhoz bárki hozzájuthat

2015.10.05. 08:53

7. Kiadó a szívem!

"Bérleti díj: a lakás rendben tartása, takarítása Rezsiköltség: minden erőfeszítés, ami ehhez kell." Mindez egy VII. kerületi RÖNKHÁZBAN. Na most vagy finomodtak a módszerek a "szexszel fizess az albérletért" hirdetések óta, vagy tényleg igaza a régi mondás:

előbb-utóbb midnen honlap társkeresővé változik.

(Kösz Geri!)

6. Lenyűgöző belső terek egy Makovecz-villában

A leányfalusi villanegyed legszebb háború előtti épületeihez válogattam hirdetéseket, mikor belebotlottam ebbe. Túl a szokásos lakhatási hibákon, valójában gyönyörűen néz ki. 

5. Eladó a Gundel-Latinovits–villa Visegrádon

A színész-zenész-szakács vonalon is híres család, gyönyörű dunai panorámás nyaralóját a már emlegetett leányfalui villaválogatás kapcsán ajánlotta figyelmünkbe Gábor. Köszönjük!

4. Vegyen magának hotelt Debrecenben

Jár hozzá egy étterem is kerthelyiséggel.

3. Építési telket árulnak a Kazinczy utcában

Reméljük a végeredmény igényesebb lesz, mint ezek a képek sarkába pöttyentett látványtervek.  (Kösz Sadia!)

2. Nagyon frankón berendezett ház Zuglóban

Az ismert lakberendező blogger, Kópis Benedek keze munkája. Itt a leírás a házról a blogján, emitt meg a lakás hirdetése, ha valakit csak az érdekel. 

1. Belvárosi lakás ingyen!

Vagyis persze nem ingyen, de a munkabér mellé jár ráadásnak. Ugyanis házfelügyelői állást hirdetnek lakhatással együtt, mint a régi szép időkben. Nekem tetszik!   (Kösz !)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több ingatlanos izéért, kövesd az Urbanistát a Facebookon!