Eladó egy rádiótávírász bázis Ságváron

Valamint egy kipróbálható családi ház az ingatlansalátában

2016.04.04. 15:43
saláta.png

7. Nem hinnéd, de ez egy családi ház

Csak azért írom, mert az első két kép alapján nem mondtam volna meg. Viszont bármennyire is nem az én stílusom el kell ismerni, hogy a maga nemében jól néz ki.

6. Nem hinnéd, de ez is egy családi ház

Kívülről olyan mint valami üzem Makovecz-tanítvány tervezte központi épülete. De az a helyzet, hogy a maga módján ez is tetszik nekem. Egyszerűen klassz, hogy a nyolcvanas években, aztán meg a 90-esek első felében pláne, mertek ilyeneket építtetni az emberek. Lassan aktuális lesz elővenni a rendszerváltás építészetét és alaposabban szemügyre venni!

5. Provance-i stílus Budaörsön

Legalábbis a hirdetés szerint. Egyébként a hazai mediterrán próbálkozások közül kifejezetten a jól sikerültek közé tartozik, már csak a belmagasságokkal kellene kezdeni valamit. 

4. Kiadó a Kortárs Építészeti Központ irodája

Coworking spacenek hirdetik az irodahelyiséget, mely korábban egy bankfiók volt.

3. Egy ház, amit ki lehet próbálni!

Bár a legtöbbször nem túl hatékonyak az ilyen honlapok, legfeljebb háttér-információkhoz jók a hagyományos hirdetésekhez, ez kifejezetten érdekes. Nem a bénácska Eszter-sztori miatt, hanem mert olyan zseniális dolgok vannak benne, hogy

  • kipróbálhatod a házat,
  • leírják a hátrányokat,
  • fel van sorolva egy csomó extra, amiből hármat választhatsz.

   (Kösz  jarl !)

2. Állítólag kisnemesi kúria volt

Nem tudom igaz-e, de jól néz ki ez a kővágóörsi ház, amit még a nádtetős válogatáshoz találtam.

1. Eladó egy rádiótávírász bázis búbos kemencével

A hirdetés szerint „közel az egykori betyár, Patkó István 12 szobás barlangjáhozaz ide járó fiatalok és idősebbek országos, sőt világviszonylatban is kimagasló rádiótávírász eredményeket értek el  (Kösz Erika!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanhirdetésért kövesd az Urbanistát a Facebookon!