Eladó a panellakás, ahol Jézus kétszer megjelent

És itt a tökéletes módszert az ingatlanosok kiszűrésére. Ingatlansaláta

2017.09.29. 15:29
Képünk természetesen csak illusztráció, hiszen a győri Krisztus-manifesztációkat nem szabad sokszorosítani a hirdetés szerint
Képünk természetesen csak illusztráció, hiszen a győri Krisztus-manifesztációkat nem szabad sokszorosítani a hirdetés szerint
Fotó: Wikipedia

7. A vadászkastély találkozása az üvegtéglával

Pedig kívülről egészen átlagosnak tűnik ez az őrmezei ház. Ja és ne feledkezzünk meg a különleges fürdőszoba-csempézésről se! (Kösz Zsuzsa!)

6. Gyönyörű irodaház az Andrássyn

Pompás bálteremmel és mérőónalakú lifttel. (Kösz Klári!)

5. Építhet magának egy új városrészt 

Aki megveszi ezt telket Veresegyházon 1,06 milliárdért, az egyből felhúzhat rá 530-550 lakást és 30-50 üzletet, legalábbis a hirdetés szerint. Levélírónk mindenesetre eléggé ki van akadva tőle. Azt már csak én teszem hozzá, hogy az eladó valószínűleg nem helyi, mert a hirdetésben elírta a város nevét - pont úgy, ahogy arra az ott élők be szoktak pöccenni. (Kösz Attila!)

4. Félkész kastélyt árulnak Zalalövőn

A hirdetés szerint 38%-os készültségi szinten van. 820 négyzetméter, tíz szoba, 35 millió forint. Szomorú ilyen csonkán látni, de hát az elkészültek közt is van, amelyik szomorú látvány.

3.Ilyen fürdőszobacsövezést még nem láttam

Amúgy elég pengén be van rendezve ez a kiadó albi. (Kösz Gergő!)

2. Az ember, aki kitalálta az ingatlanosszűrőt!!!

Belerakott egy csavart a hirdetés szövegébe, így a felületes ügynököket kapásból kizárhatja.  (Kösz Attila!)

1. A panellakás, ahol Jézus kétszer is megjelent

"Kérem tisztelettel ez nem vicc, csupán az igazság" - írja még a hirdető, aki hozzáteszi, hogy ezeket nem szabad lefényképezni, mert a tulajdonát képezik. Merthogy most is ott vannak, ha jól értem.  (Kösz Dani!)

***

Róluk se feledkezzünk meg!

Egy csomó izgalmas ingatlanhirdetés az Index Mindeközben rovatában szokott landolni, vagy épp külön cikket kap, de hogy ne kallódjanak el, idegyűjtöm őket is, amik a legutóbbi ingatlansaláta óta jelentek meg:

Az egyik legrégebbi bérháztetőterasz Budapesten

Ezt már ugyan nem lehet megvenni többé, de a hirdetése még fennvan

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanhirdetésért kövesd az Urbanistát a Facebookon!