Egy kockaházat is klasszul át lehet alakítani

Építészotthonok 2.: Kovács Csaba mutatta meg nekünk, hol él

2018.03.21. 12:43
30 hozzászólás

Tegnap megnézhettük, milyen különleges, maga tervezte házban lakik Csomay Zsófia, Ybl-díjas építész, a MOME Építészeti Intézetének oktatója. Most az intézet vezetője, Kovács Csaba mutatja be egy videóban, ő milyen otthont tervezett magának és családjának. Nem kevésbé izgalmas alkotásról van szó, hiszen egy klasszikus kockaházat alakított át saját igényei szerint.

Kovács Csaba és irodája a Narcharchitects számos tervet jegyez országszerte, az egyik nyaralójukról itt a blogon is szó esett már, legutóbb pedig a Galyatetőre épült kilátó és szállás kapcsán olvashattunk róluk

A szóban forgó épület esetében a kiinduló állapot egy kockaház volt, amely így nézett ki:

1029-t-14-1
Fotó: Danyi Balázs / Építészfórum

Magáról az átalakításról annak idején az Építészfórumon lehetett olvasni részletesen, egy számos fotóval dokumentált cikkben (érdemes végigpörgetni legalább a képeket!), most pedig bemutatjuk, milyen is lett a végeredmény:

Sorozatunk az Urbanista és a MOME Építészeti Intézetének együttműködésében, az NKA támogatásával készült. Ha érdekel az építészet, kövesd az Urbanistát a Facebookon!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?