Ennyire gyönyörűen fényképezhető ingatlant ritkán árulnak

Pedig csak egy kis kávézó egy felüljáró tövében. Hét remek ingatlanhirdetés

Gellért Attila Aranyhíd a Balaton felett
2018.05.16. 09:10

7. Hát ez a "kastélyjellegű épület" mi lehet a Holt-Körös partján?

A hirdetés szerint a húszas években épült. Elsőre iskolának tippeltem, de kiderült, hogy sokkal izgalmasabb története van! Ez volt ugyanis a legendás szentandrási szőnyegszövő, ahol perzsaszőnyegeket készítettek kézzel csomózva. Állítólag, olyan nagy sikerrel, hogy még Washingtonban, a Fehér Házban is van egy itt készült szőnyeg. (Kösz Klári!)

6. Egy patak övezte, dombon álló ház

Azt hinnéd, hogy egy középkori lakótorony, vagy legalábbis egy malom lesz az, de nem. Egy közönséges kockaház. Viszont a fekvése miatt így is elképesztően jól néz ki, hogy minden irányból felnézel rá. (Kösz Gábor!)

5. Csodálatosan szép, régi nyaralót árulnak Révfülöpön

Mondjuk a hirdetés szövege úgy kezdődik, hogy "LUXUS KÚRIA VILLA KÚRIA ELADÓ !", de ez ne szegje kedvünk. Ha újra megcsinálnám az eladó régi balatoni villák válogatást, biztos belevenném. (Kösz Klári!)

4. Gigantikus műteremvilla Csobánkán

900 négyzetméter, 12 szoba, tele festményekkel. Némely részlete kifejezetten szerethető, bár érthetetlen ez a hatalmas méret. (Kösz Klári!)

3. Rég ajánlottam már saját honlapos házat, de!

De ennek az érdligeti kockaháznak olyan hangulatos oldalt csináltak, mintha legalábbis egy toszkán villa lenne Provence-ban. (Kösz Laci!)

2. Buddha és Tutanhamon csak ráadás

A fekete kövekből rakott konyhapult, a bőrfoteles beszélgető sarok és a háló az igazán érdekes. (Kösz Klári!)

1. Elképesztően jól néz ki légi fotókon ez a kávézó

Azt hiszem ez az első eset, hogy nagy coverfotót raktam be az ingatlansalátához, de muszáj volt. Hogy a fantasztikus fekvés gazdasági értelemben is igaz-e, azt nem tudom, hiszen a nagy forgalom azért nem itt megy el, de az biztos, hogy kevés vendéglátóhelyről lehet ennyire Insta-kompatibilis légi fotót készíteni.  (Kösz Árpi!)

Borítókép: Gellért Attila. Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövesd az Urbanistát Instagramon   vagy a Facebookon!