Több mint 1,1 milliárdért árulják ezt a luxushotelt... Gödön

2019.05.21. 14:23
Eladó hotel Gödön
Fotó: Startlak

7. Félszuterén(!) konyha (!!) kertkapcsolattal (!!!)

De jobban teszitek, ha megnézitek a képeket, úgy egyszerűbb, mintha elmagyarázom. A pársoros szöveget is mindenképp érdemes elolvasni. A legszebb része: "cserélhető értelmes dologra".  (Kösz, Veró!)

6. Irodát hirdetnek a Selyemgombolyítóban

Nagyon szeretem ezt a házat Óbudán. Az ipari épületek között ez volt az egyik első, amit irodaként hasznosítottak újra. Kár hogy később nem ebbe az irányba folytatódott a többiek sorsa. (Kösz, Laci!)

5. Ez a mező tényleg festői a Balaton-felvidéken

Főleg ennyi legelésző birkával. (Kösz, Gábor!)

4. Egykori vadászkastély, amit körbenőtt a város

Egész pontosan Albertirsáról van szó, és a Szapáry grófok kiskastélyáról. Kicsit fura ma arra gondolni, hogy olyan romantikus lehetett a táj, hogy az urak kiruccantak ide vadászgatni.  (Kösz, János!)

3. Menő ház régi istállóból

Mégpedig Adonyban. (Kösz, Attila!)

2. Autóbeálló ennyire még nem hozott lázba

De ez kifejezetten izgalmasan néz ki az egész házzal együtt. (Kösz, Nóra!)

1. Ötcsillagos tóparti szálló Gödön

Mondjuk a képek alapján a tó még nincs igazán befejezve, és a szomszéd telkek is megvételre várnak, de a leírás szerint belül mesésen fel van szerelve. Hogy megér-e több mint 1,1 milliárd forintot, azt döntse el mindenki maga. (Kösz, Éva!)

***

Róluk se feledkezzünk meg!

Néhány izgalmas ingatlanhirdetés az Index Mindeközben rovatában szokott landolni, vagy épp külön cikket kap, de hogy ne kallódjanak el, idegyűjtöm azokat, amik a legutóbbi ingatlansaláta óta jelentek meg:

A története, a fekvése és a tervek miatt is izgalmas komplexum Badacsonyban

Már csak a páternoszter miatt is izgalmas lenne

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!

Még több izgalmas épületért kövess Facebookon és Instagramon!