Keresés

137 találat az Indexről, és a környékéről.

2014. március 7., 12:29

Ilyen gyönyörű légi felvételeket még nem láttam az éjszakai Budapestről

De komolyan. Kicsit unott képpel kezdtem nézni, hogy már megint egy videó Budapestről, aztán rátapadtam. A Vajdahunyadvár ködös képeinél kezdtem el figyelni, a Mátyás-templom mellett emelkedő drónnál pedig már teljesen megvett a videó. Szépen viszi tovább a csak az Urbin 28 ezer lájkot begyűjtő zseniális légi felvételt. Kíváncsian várom a folytatást a Photo from Above csapatától.

2014. január 9., 09:32

Ezért volt furcsa vörös fény Budapest legrégebbi aluljárójában

Emlékeztek még arra a különös vörös fényű installációra, amiről egy hónapja számolt be az Urbanista? Mint egy most érkezett olvasói levélből megtudtam, a Nyugati Pályaudvar sinrengetege alatt húzódó, legrégebbi budapesti aluljáróban klipet forgattak. Kedves Urbanista, teljesen véletlenül találtam rá a december elejei alagutas posztotokra és gondoltam megírom, hogy mi installáltunk, méghozzá egy videoklip forgatásához, csak véletlenül otthagytuk egy kicsit a díszletet az elhaladók örömére.

2012. március 4., 21:33

Egy újabb budapesti Canon-reklám - de ez most tényleg jó!

Volt ugye ez a nem túl érdekes a szokásos pesti helyszínekkel, aztán ez a kicsivel jobb a ház színesítéssel:   Egy újabb Canon-reklám, amit Budapesten forgattak: youtu.be/I-rZrOXr3H0 via @youtube — Urbanista (@urbanistablog) March 3, 2012 Most meg ez, ami már egész szellemes ráadásul felbukkannak benne kevésbé agyonforgatott helyszínek (mint például Óbuda) és a megszokottak is új megközelítésben (például a Budai Várban a Kemál Atatürk sétány).